פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

חבילת מיקרופון וסטנד שולחני לפודקאסט - sE DCM8 וסטנד MDS19 sE Electronics

חבילה במחיר מיוחד הכוללת את המיקרופון המוביל של sE Electronics לפודקאסט מדגם DCM 8 Dynacaster יחד עם סטנד שולחני קשיח אלגנטי ומעוצב מדגם 1-MDS19. המיקרופון DCM 8 הוא מיקרופון דינמי הנחשב לאחד המוצלחים בעולם למטרת פודקאסטים וקריינות ומתאים גם לשירה והקלטת כלי נגינה.

הסטנד מתחבר אל השולחן באמצעות קלמרה (מלחציים) ומתאים לשולחן בעובי של 10-55 מ"מ.

  מחיר רגיל: 1,160 ₪
מחיר: 1,040 ₪
משלוח חינם
משלוח נקודת איסוף (מוצרים קטנים בלבד): 0 ₪
זמן אספקה: 5 ימי עסקים
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • זמן אספקה: עד 5 ימי עסקים 
  • אפשרות לעד 12 תשלומים ללא ריבית 
  • נקודת איסוף (מוצרים קטנים בלבד), קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
משלוח חינם משלוח חינם
קניה בטוחה

מידע נוסף

המיקרופון - DCM8 Dynacaster
sE Dynacaster הוא מיקרופון קריינות / שידור / פודקאסט מעולה. לחיצה על כפתור אחד תיתן לכם הגברה אדירה של 30db+ עם מנגנון ה Dynamite המובנה בתוכו. המיקרופון הוא מיקרופון דינאמי המצוייד בטכנלוגייה של קפסולת V Series המעולה של sE. הוא בנוי כמו טנק, כולו ממתכת, תואם לעבודה עם כל כרטיס קול או כניסת מיקרופון ללא צורך בתוספות, ואת כל זה הוא עושה במחיר שנגיש לכל מי שרוצה איכות מצויינת.

- פרה-אמפ Dynamite מובנה עם אפשרות הגברה של 30dB בלחיצת כפתור
- 2 מפסקי EQ ו 6 מצבי אקולייזר להתאמת גוון המיקרופון למשתמש
- מערכת פופ פילטרים בעלת 3 שכבות ושוקמאונט מובנה לקבלת סאונד נקי
- קפסולה המבוססת על הטכנולוגייה של V Series
- שקע הברגה מובנה להתקנה על סטנד מיקרופון סטנדרטי עם יכולות סיבוב
- עיצוב ומבנה מתכתי עם מחבר מצופה זהב

סטנד מיקרופון שולחני מפרקי לפודקאסט - MDS19-1

סטנד השדרים MDS19-1 הוא סטנד מפרקי למיקרופון אלגנטי וחזק, מושלם לפודקאסטים, שידור או כל שימוש המצריך סטנד מיקרופון נוח, גמיש ואיכותי.
הסטנד מסוגל לשאת מיקרופון במשקל של עד 2 ק"ג ומגיע עם מחבר הברגה סטנדרטי למיקרופון 3/8" ומתאם להברגת 5/8" – כך שלמעשה הוא מתאים לשימוש עם כל מיקרופון או קליפס למיקרופון סטנדרטי.

הסטנד מגיע עם קלמרה להתקנה על שולחן סטנדרטי בעובי 10-55 מ"מ.

אם עושים שימוש בשולחן עבה יותר ניתן להחליף את הקלמרה (המלחציים) בלוחית התקנה המאפשרת התקנה עם ברגים ישירות לתוך השולחן.

בתוך הסטנד תמצאו תעלות להסתרת הכבל וכמו כן ניתן לעבוד איתו בשתי תצורות גובה ע"י הסרה או התקנה של חלק מהרגלית שלו, כך שהמיקרופון יכול להגיע לגובה הפנים, או להגיע מלמטה.

לסטנד ראש מתכוונן עם אפשרות מיקום ב 180 מעלות, מפרקים עם יכולת סיבוב של 360 מעלות ומפרק המאפשר כיוונון גובה עד 60 מעלות.

 

no-lazy

בגלישה באתר זה אני מאשר את מדיניות הפרטיות (המופיעה בתקנון האתר) ומסכים שהמידע ישמש למענה לפניה, רכישה או מטרות נוספות המפורטות בה. תקנון האתר ומדיניות הפרטיות

תודה! נוספתם לרשימת ההמתנה
משהו השתבש, אנא נסו שוב מאוחר יותר
נא למלא פרטים בשדות המתאימים
השאירו פרטים ונעדכן אתכם כשהמוצר יחזור למלאי