פתח תפריט ניווט

קטגוריות ראשיות

מוניטור - Genelec 1238AC ג'נלק

1238AC הוא מוניטור סנטר מתקדם העושה שימוש בטכנולוגיית  SAM.
 
כשהוא עומד בסטנדרטים הגבוהים ביותר ומשלים את 1238A באופן הטוב ביותר, 1238AC הוא הבחירה הברורה כשמחפשים מוניטור מסוגו.
 
Genelec 1238A הוא תוצר של למעלה מ35 שנות נסיון ומצויינות פיניים העושה שימוש בטכנולוגיות המתקדמות ביותר הקיימות בתחום ושפותחו ע"י החברה, והוא יורש את הדגם הקלאסי המוצלח 1038.
 
1238A בעל שני וופרים בקוטר "10, אלמנט MID בקוטר "5  וטוויטר “1, מוגבר ע”י יחידת מגבר חיצונית תואם המותאם להתקנה ב Rack סטנדרטי.
הוא עושה שימוש בטכנולוגיית DCW לשליטה על הכיווניות לקבלת תמונה אמיתית ונכונה ביותר, ומשלב לתוכו את יכולות SAM של ג’נלק שיחד עם תוכנת GLM 2.0 מאפשרים שליטה וניהול מעולים של מערך המוניטורים בשילוב אפשרויות התיקון האקוסטי המפורסם תוך שימוש ביכולת AutoCal שתתקן ותפצה באופן אוטומטי על המגבלות האקוסטיות של החדר.
 
1238AC הוא השותף המושלם ל 1238A – לאולפני פוסט או אולפני שידור.

סה"כ אחריות 5 שנים !
שנתיים אחריות מלאה + 3 שנים אחריות על חלפים.
המחיר ליחידה.
בהזמנה בלבד – צרו קשר לפרטים נוספים.
אחריות: 5 שנים*
זמן אספקה: 14 ימי עסקים
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • אחריות: 5 שנים* 
  • אפשרות לעד 12 תשלומים ללא ריבית 
  • איסוף עצמי (חיפה), קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
5 שנים* חודשי אחריות
משלוח חינם משלוח חינם
קניה בטוחה

מידע נוסף

סדרת SAM Master Studio Monitors יושבת בקצה העליון של המוניטורים של Genelec.
המוניטורים בסדרה בנויים לספק עוצמה מבלי להתפשר על איכות, ויחד עם יכולות SAM הם מספקים ביצועים גם בסביבות התובעניות ביותר.

כמשתמע משמה של הסדרה, כל המוניטורים בה נועדו לחדרי מאסטרינג גדולים, והם מתקדמים ומתוחכמים כך שיענו על כל דרישה - גם הקפדנית ביותר, ובכל חדר - בזכות שילוב מערכת SAM.
כל המוניטורים בסדרה זו נועדו ל SPL גבוה במינימום עיוותים והשמעת ספקטרום רחב ביותר של תדרים בצורה שטוחה, טבעית ומהימנה ביותר.
 
המוניטורים מסדרת SAM של Genelec תוכננו להתאים את עצמם לדרישות שלכם, והם בעלי יכולת לעשות זאת גם בסביבות האקוסטיות המאתגרות ביותר.
ראשי התיבות של טכנולוגיות SAM הן Smart Active Monitor - מוניטורים בעלי יכולת חכמה להתאמת המוניטור לאקוסטיקה בחדר מסויים.
 
מערכת SAM נתמכת בעצם על תוכנת GLM 2.0 - Genelec Loudspeaker Manager כשהיא עושה שימוש בטכנולוגיית AutoCal כדי לייצר את סביבת ההאזנה האופטימלית.
לאחר כיול אוטומטי של המערכת, ניתן להנות מתמונת סטריאו ועד לשימוש מרובה ערוצים כשמערכת SAM מתקנת את התנהגות המוניטורים בהתאם לאקוסטיקה בחדר.

בזכות תוכנת GLM וטכנולוגיית ו AutoCal ניתן לשמור תצורות שונות ונקודות האזנה שונות, ולשלוף אותן בעת הצורך כך שיתאימו לכל משימה בחדר.
באמצעות תוכנת GLM ניתן לשלוט בעד 30 מוניטורים חכמים וסאב-וופרים.
 
כאמור, מוניטורים אלה מיועדים לחדרים גדולים בהם יש צורך בתוצאות המיועדות לאולפני הקלטות מסחריים, הפקות קולנוע, או כל סוג של הפקה שבה לטכנאי יש צורך בכלי הטוב ביותר עבור האוזניים שלו.
 
כל המוצרים של החברה מיוצרים ידנית במפעל החברה בפינלנד כדי להגיע לרמת איכות קרובה ככל האפשר לשלמות.
 

פרטים טכניים

 121dB
 30 Hz – 22 kHz (-6 dB)
 ± 2.5 dB (35 Hz - 20 kHz)
 Woofer 2x10 inch + Midrange 5 inch + Tweeter 1 inch, metal dome + DCW™
 Woofer 500 W + Midrange 250 W + Tweeter 200 W
 H 350 x W 950 x D 453 mm, 13 3/4 x 37 3/8 x 17 7/8 inch
 60 Kg (speaker) , 6 Kg (RAM L)
 1 x XLR analog input, 1 x input / 1 x output XLR digital AES/EBU, 2 x RJ45 control network

no-lazy

בגלישה באתר זה אני מאשר את מדיניות הפרטיות (המופיעה בתקנון האתר) ומסכים שהמידע ישמש למענה לפניה, רכישה או מטרות נוספות המפורטות בה. תקנון האתר ומדיניות הפרטיות

תודה! נוספתם לרשימת ההמתנה
משהו השתבש, אנא נסו שוב מאוחר יותר
נא למלא פרטים בשדות המתאימים
השאירו פרטים ונעדכן אתכם כשהמוצר יחזור למלאי